We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Kokosis med bær
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 6
På 17. mai er det en selvfølge med is. Test ut disse herlige ispinnene med kokos, bær og granola!
Oppskriftskreatør: Siri Harsem / Instagram: @awildflowerlife
40 g Helios Cashewnøtter
2 ss Helios Kokosmelk
1 frossen banan
1 dl kokosyoghurt/gresk yoghurt
5-10 dråper steviosa flytende vanilje
En håndfull blåbær og bringebær
Helios Granola
Ha alle ingrediensene bortsett fra bær og granola i en blender og blend til alt har en jevn konsistens.
Fyll isformene med bærene og hell ismixen over.
Når formene er nesten helt fulle topper du dem med granola og stikker en ispinne i hver.
Frys isen over natten.
Ingredienser
40 g Helios Cashewnøtter
2 ss Helios Kokosmelk
1 frossen banan
1 dl kokosyoghurt/gresk yoghurt
5-10 dråper steviosa flytende vanilje
En håndfull blåbær og bringebær
Helios Granola
Instruksjoner
Ha alle ingrediensene bortsett fra bær og granola i en blender og blend til alt har en jevn konsistens.
Fyll isformene med bærene og hell ismixen over.
Når formene er nesten helt fulle topper du dem med granola og stikker en ispinne i hver.