Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kokosis med bær
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 6
På 17. mai er det en selvfølge med is. Test ut disse herlige ispinnene med kokos, bær og granola!
Oppskriftskreatør:
Siri Harsem / Instagram: @awildflowerlife
Ingredienser
Instruksjoner
40 g Helios Cashewnøtter
2 ss Helios Kokosmelk
1 frossen banan
1 dl kokosyoghurt/gresk yoghurt
5-10 dråper steviosa flytende vanilje
En håndfull blåbær og bringebær
Helios Granola
Ha alle ingrediensene bortsett fra bær og granola i en blender og blend til alt har en jevn konsistens.
Fyll isformene med bærene og hell ismixen over.
Når formene er nesten helt fulle topper du dem med granola og stikker en ispinne i hver.
Frys isen over natten.
Ingredienser
40 g Helios Cashewnøtter
2 ss Helios Kokosmelk
1 frossen banan
1 dl kokosyoghurt/gresk yoghurt
5-10 dråper steviosa flytende vanilje
En håndfull blåbær og bringebær
Helios Granola
Instruksjoner
Ha alle ingrediensene bortsett fra bær og granola i en blender og blend til alt har en jevn konsistens.
Fyll isformene med bærene og hell ismixen over.
Når formene er nesten helt fulle topper du dem med granola og stikker en ispinne i hver.
Frys isen over natten.
Relaterte produkter
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Bløtkake med bær
Mangodessert med kokoskrem
Panna Cotta med vaniljepulver
Gulrotkake med kokoskrem og bær
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent