Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Mangodessert med kokoskrem
Dessert
30 min
Antall porsjoner:
Å lage krem av kokosmelk er ingen sak og det smaker ekstra godt med mango, pasjonsfrukt og litt knuste marengs på toppen hvis du ønsker det.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 boks Helios kokosmelk
1 ts melis
1 ts Helios vaniljepulver
1 stk mango, i terninger
2 stk pasjonsfrukt
Valgfri topping
Marengs
Frisk sitronmelisse eller mynte
Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, eller et par timer før du skal lage desserten.
Ta forsiktig ut den tykke kremen som har stivnet øverst (vannet nederst vil du ikke ha i kremen).
Legg over i en bolle sammen med melis og vaniljesukker og pisk til en krem.
Del mango i terninger og ta ut fruktkjøttet av pasjonsfrukten.
Legg lag i lag i serveringsglass, og topp med knuste marengs og litt friske blad av sitronmelisse eller mynte.
Ingredienser
1 boks Helios kokosmelk
1 ts melis
1 ts Helios vaniljepulver
1 stk mango, i terninger
2 stk pasjonsfrukt
Valgfri topping
Marengs
Frisk sitronmelisse eller mynte
Instruksjoner
Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, eller et par timer før du skal lage desserten.
Ta forsiktig ut den tykke kremen som har stivnet øverst (vannet nederst vil du ikke ha i kremen).
Legg over i en bolle sammen med melis og vaniljesukker og pisk til en krem.
Del mango i terninger og ta ut fruktkjøttet av pasjonsfrukten.
Legg lag i lag i serveringsglass, og topp med knuste marengs og litt friske blad av sitronmelisse eller mynte.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Bløtkake med bær
Kokosis med bær
Panna Cotta med vaniljepulver
Gulrotkake med kokoskrem og bær
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent