Den fløyelsmyke, søte desserten med en smak av vanilje. Panna Cotta kan smaksettes og toppes med så mye. Her har du en enkel variant toppet med bær og nøtter.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
4 stk gelatinplater
1 ts Helios Vaniljepulver
5 dl kremfløte
1 dl sukker
Topping
Bær og nøtter
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, skyll de godt og klem ut vannet.
Kok forsiktig opp fløte, sukker og vaniljepulver i en kasserolle.
Ta av platen og rør inn gelatinen.
Hell over i serveringsglass eller former, sett kjølig i minst 3 timer før servering.
Ingredienser
4 stk gelatinplater
1 ts Helios Vaniljepulver
5 dl kremfløte
1 dl sukker
Topping
Bær og nøtter
Instruksjoner
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, skyll de godt og klem ut vannet.
Kok forsiktig opp fløte, sukker og vaniljepulver i en kasserolle.
Ta av platen og rør inn gelatinen.
Hell over i serveringsglass eller former, sett kjølig i minst 3 timer før servering.