We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Arme vaffelriddere med sjokolade og peanøttsmør
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 4
Et supersmart triks hvis du har lyst på vafler men ikke orker å lage alt fra bunnen av er å røre sammen en rask røre, dyppe noen tykke brødskiver i den og steke dem til en vaffelsandwich. Skjær i biter og dypp i peanøttsmør.
1/2 dl havremelk
2 egg
2 ss lønnesirup
2 ts kakao
4 tykke skiver surdeigsbrød eller glutenfritt brød
1 ss kokosolje
Til servering
4 ss peanøttsmør
Friske bær
Varm opp vaffeljernet.
Visp sammen melk, egg, lønnesirup og kakao sammen med en klype salt.
Vend først brødet i røren og la det ligge i noen minutter for å suge til seg væsken.
Smør vaffeljernet med kokosolje og legg så i brødet.
Mens du venter legger du en ny brødskive i røren.
Ridderne er ferdige etter noen minutter, når de har fått bra med farge og har blitt gylne.
Fortsett med resten av brødskivene.
Server oppskåret i triangler med friske bær og peanøttsmør for å dyppe i.
Ingredienser
1/2 dl havremelk
2 egg
2 ss lønnesirup
2 ts kakao
4 tykke skiver surdeigsbrød eller glutenfritt brød
1 ss kokosolje
Til servering
4 ss peanøttsmør
Friske bær
Instruksjoner
Varm opp vaffeljernet.
Visp sammen melk, egg, lønnesirup og kakao sammen med en klype salt.
Vend først brødet i røren og la det ligge i noen minutter for å suge til seg væsken.
Smør vaffeljernet med kokosolje og legg så i brødet.
Mens du venter legger du en ny brødskive i røren.
Ridderne er ferdige etter noen minutter, når de har fått bra med farge og har blitt gylne.
Fortsett med resten av brødskivene.
Server oppskåret i triangler med friske bær og peanøttsmør for å dyppe i.