We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Pestobrød
Tilbehør
45 min
Antall porsjoner: 4
Dette brødet fylles med pesto og passer perfekt til supper eller pasta.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
4 dl siktet hvetemel
2 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
2 ss Helios Olivenolje
1,5 glass Helios Pesto
Bland sammen mel og salt i en bolle.
Løs opp gjæren i fingervarmt vann og bland sammen med melblandingen.
Elt deigen godt, dekk til og la deigen heve på et lunt sted til dobbelt størrelse.
Når deigen er hevet til dobbelt størrelse elter du den lett før du former den til en ball.
La den etterheve i en times tid før du kjevler ut i en firkant.
Smør på litt olivenolje fordel over pestoen.
Rull sammen deigen og del i to på langs.
Legg de to emnene med skjæresiden opp og flett sammentil ett brød.
Pensle litt olivenolje på toppen og stek midt i ovnen på 225 grader i ca 25-30 minutter
Ingredienser
4 dl siktet hvetemel
2 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
2 ss Helios Olivenolje
1,5 glass Helios Pesto
Instruksjoner
Bland sammen mel og salt i en bolle.
Løs opp gjæren i fingervarmt vann og bland sammen med melblandingen.
Elt deigen godt, dekk til og la deigen heve på et lunt sted til dobbelt størrelse.
Når deigen er hevet til dobbelt størrelse elter du den lett før du former den til en ball.
La den etterheve i en times tid før du kjevler ut i en firkant.
Smør på litt olivenolje fordel over pestoen.
Rull sammen deigen og del i to på langs.
Legg de to emnene med skjæresiden opp og flett sammentil ett brød.
Pensle litt olivenolje på toppen og stek midt i ovnen på 225 grader i ca 25-30 minutter