We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Speltbagels
Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 16
Deilige sunne bagels som smaker deilig og frisker opp en hver lunsj eller helge-frokost.
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
2 dl økologisk kruskakli
6 dl Helios Spelt hvetemel
1 klp Helios Himalayasalt
25g gjær
1 ss Helios Lønnesirup
1 ss Helios Kokosolje
Ca. 2-3 dl lunkent vann
Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn lunket vann.
Kna deigen litt før du setter den til heving ca. 45min
Rull ut en pølse og del i ca. 16 emner.
Trill de ut som boller og lag hull i de.
Etterhev til dobbel størrelse og stek på 250grader i ca. 5-7min!
Ingredienser
2 dl økologisk kruskakli
6 dl Helios Spelt hvetemel
1 klp Helios Himalayasalt
25g gjær
1 ss Helios Lønnesirup
1 ss Helios Kokosolje
Ca. 2-3 dl lunkent vann
Instruksjoner
Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn lunket vann.
Kna deigen litt før du setter den til heving ca. 45min
Rull ut en pølse og del i ca. 16 emner.
Trill de ut som boller og lag hull i de.
Etterhev til dobbel størrelse og stek på 250grader i ca. 5-7min!