We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Urtebaguetter
Frokost & Mellommåltid
60 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør: Mia Skrataas / miasmat.no
8,5 dl Helios Siktet hvete
3,5 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
100 g revet ost
1 ts Helios Rosmarin
1 ts Helios Timian
1 ss maldonsalt
Løs opp gjæren i vann og olje og bland det sammen med hvetemel og salt.
Elt godt og la deigen heve til dobbelt størrelse.
Elt lett og trill ut to lange pølser.
Kjevle pølsene flate og strø over rosmarin, timian, maldonsalt og ost på halve baguetten (hele lengderetningen, halve bredden).
Trill sammen til ei pølse fra krydret side til ukrydret.
Klem litt på skjøtene for å unngå at mye ost renner ut under steking.
Tvinn hver og en baguett lett og dryss litt mel over.
La bagettene etterheve på et lunt sted i omtrent 30 minutter.
Stek baguettene midt i ovnen, over- og undervarme, på 225 °C i 20-25 minutter.
Ingredienser
8,5 dl Helios Siktet hvete
3,5 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
100 g revet ost
1 ts Helios Rosmarin
1 ts Helios Timian
1 ss maldonsalt
Instruksjoner
Løs opp gjæren i vann og olje og bland det sammen med hvetemel og salt.
Elt godt og la deigen heve til dobbelt størrelse.
Elt lett og trill ut to lange pølser.
Kjevle pølsene flate og strø over rosmarin, timian, maldonsalt og ost på halve baguetten (hele lengderetningen, halve bredden).
Trill sammen til ei pølse fra krydret side til ukrydret.
Klem litt på skjøtene for å unngå at mye ost renner ut under steking.
Tvinn hver og en baguett lett og dryss litt mel over.
La bagettene etterheve på et lunt sted i omtrent 30 minutter.
Stek baguettene midt i ovnen, over- og undervarme, på 225 °C i 20-25 minutter.