Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Bananbrød
Baking
60 min
Antall porsjoner:
Bananer gir ekstra god smak på brødet. Ikke kast de brune bananene! Jo brunere, jo bedre smaker de.
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
2 modne bananer
½ Cup Helios Lønnesirup
½ Cup valgfri Yoghurt
¼ Cup valgfri melk
2 Cups Helios Speltmel
2 ts Helios Ceylon kanel
2 ts Helios Kardemomme
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
70 g valgfri mørk sjokolade
Forvarm ovnen til 190C.
Mos bananene I en bolle med en gaffel.
Tilsett lønnesirup, yoghurt, og melk og bland alt godt sammen.
I en annen bolle; bland sammen speltmel, kanel, kardemomme, vanilje og bakepulver.
Vend inn den tørre blandingen med den våte blandingen.
Hakk sjokoladen opp i ønskede biter og vend det jevnt inn I bananbrødrøren.
Smør en liten brødform med kokosolje/smør godt i kantene og hell bananbrødrøren oppi.
Stek bananbrødet i 50 min eller til det blir gyllent.
Avkjøl på rist og nyt!
Ingredienser
2 modne bananer
½ Cup Helios Lønnesirup
½ Cup valgfri Yoghurt
¼ Cup valgfri melk
2 Cups Helios Speltmel
2 ts Helios Ceylon kanel
2 ts Helios Kardemomme
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
70 g valgfri mørk sjokolade
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 190C.
Mos bananene I en bolle med en gaffel.
Tilsett lønnesirup, yoghurt, og melk og bland alt godt sammen.
I en annen bolle; bland sammen speltmel, kanel, kardemomme, vanilje og bakepulver.
Vend inn den tørre blandingen med den våte blandingen.
Hakk sjokoladen opp i ønskede biter og vend det jevnt inn I bananbrødrøren.
Smør en liten brødform med kokosolje/smør godt i kantene og hell bananbrødrøren oppi.
Stek bananbrødet i 50 min eller til det blir gyllent.
Avkjøl på rist og nyt!
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent