Bananbrød

Baking
60 min
Antall porsjoner:
Bananer gir ekstra god smak på brødet. Ikke kast de brune bananene! Jo brunere, jo bedre smaker de.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 modne bananer
½ Cup Helios Lønnesirup
½ Cup valgfri Yoghurt
¼ Cup valgfri melk
2 Cups Helios Speltmel
2 ts Helios Ceylon kanel
2 ts Helios Kardemomme
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
70 g valgfri mørk sjokolade

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 190C.
Mos bananene I en bolle med en gaffel.
Tilsett lønnesirup, yoghurt, og melk og bland alt godt sammen.
I en annen bolle; bland sammen speltmel, kanel, kardemomme, vanilje og bakepulver.
Vend inn den tørre blandingen med den våte blandingen.
Hakk sjokoladen opp i ønskede biter og vend det jevnt inn I bananbrødrøren.
Smør en liten brødform med kokosolje/smør godt i kantene og hell bananbrødrøren oppi.
Stek bananbrødet i 50 min eller til det blir gyllent.
Avkjøl på rist og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter