Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Bananbrød med sjokolade
Baking
>60 min
Antall porsjoner:
Deilig bananbrød med sjokolade. Perfekt å bruke de overmodne bananene dine til!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
3 modne bananer
3 ss Helios Lønnesirup
3/4 cup valgfri melk
3 ss Helios Kokosolje
1/4 Cup Helios Mandelsmør
1 ss Helios Chiafrø + 4 ss vann
1/2 cup Helios Kokossukker
3 Cups valgfritt mel (for eksempel en blanding av Helios Speltmel, bokhvetemel og mandelmel)
Klype Helios Himalayasalt
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
70 g valgfri mørk sjokolade
Forvarm ovnen til 190C.
Mos bananene i en bolle med en gaffel.
Tilsett lønnesirup, melk, kokosolje, mandelsmør og bland alt godt sammen.
I en liten bolle; bland sammen chiafrø og vann og rør godt før du vender det inn i bollen med de bløte ingrediensene.
I en annen bolle; bland sammen mel, salt, vaniljepulver og bakepulver.
Vend inn den tørre blandingen med den våte blandingen.
Smelt sjokoladen i vannbad.
Smør en liten brødform med kokosolje/smør godt i kantene og hell halvparten av bananbrødrøren oppi.
Vend litt av den smeltede sjokoladen i, og hell over resten av bananbrødrøren.
Topp med enda litt mer smeltet sjokolade.
Stek bananbrødet i 50 min eller til det blir gyllent.
Avkjøl på rist og nyt!
Ingredienser
3 modne bananer
3 ss Helios Lønnesirup
3/4 cup valgfri melk
3 ss Helios Kokosolje
1/4 Cup Helios Mandelsmør
1 ss Helios Chiafrø + 4 ss vann
1/2 cup Helios Kokossukker
3 Cups valgfritt mel (for eksempel en blanding av Helios Speltmel, bokhvetemel og mandelmel)
Klype Helios Himalayasalt
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
70 g valgfri mørk sjokolade
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 190C.
Mos bananene i en bolle med en gaffel.
Tilsett lønnesirup, melk, kokosolje, mandelsmør og bland alt godt sammen.
I en liten bolle; bland sammen chiafrø og vann og rør godt før du vender det inn i bollen med de bløte ingrediensene.
I en annen bolle; bland sammen mel, salt, vaniljepulver og bakepulver.
Vend inn den tørre blandingen med den våte blandingen.
Smelt sjokoladen i vannbad.
Smør en liten brødform med kokosolje/smør godt i kantene og hell halvparten av bananbrødrøren oppi.
Vend litt av den smeltede sjokoladen i, og hell over resten av bananbrødrøren.
Topp med enda litt mer smeltet sjokolade.
Stek bananbrødet i 50 min eller til det blir gyllent.
Avkjøl på rist og nyt!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent