Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Bananis på pinne
Snacks
>60 min
Antall porsjoner: 6
En sikkker vinner hos voksne og barn. Frys bananene og dypp i sjokolade, topp med nøtter og kokosflak.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
3 bananer
100 g mørk sjokolade
1 håndfull Helios Cashewnøtter, finhakket
1 håndfull Helios Kokosflak
Rens bananene, del i to, og tre på pinner.
Legg på et fat i fryseren ett par timer.
Smelt sjokolade i et vannbad og finhakk nøttene.
Dypp ferdigfryste bananer i sjokolade og strø over nøtter og kokosflak.
Topp gjerne med mer av sjokoladen hvis du vil.
Ingredienser
3 bananer
100 g mørk sjokolade
1 håndfull Helios Cashewnøtter, finhakket
1 håndfull Helios Kokosflak
Instruksjoner
Rens bananene, del i to, og tre på pinner.
Legg på et fat i fryseren ett par timer.
Smelt sjokolade i et vannbad og finhakk nøttene.
Dypp ferdigfryste bananer i sjokolade og strø over nøtter og kokosflak.
Topp gjerne med mer av sjokoladen hvis du vil.
Relaterte produkter
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent