We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Brownies med salt karamell
Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Alle trenger litt sjokolade i blant!
Oppskriftskreatør: Kaja Andrine Bratvedt
1 cup Helios Speltmel
1/2 cup Helios Kokossukker
1/2 cup Råkakao
1 ts Helios Bakepulver
Klype Helios Vaniljepulver
Klype salt
1/2 cup Helios Moste Epler
1/2 cup Helios Kokosolje
1/4 til 1 cup havremelk (eller lignende)
Salt karamell saus
5 ss Helios Mandelsmør
5 ss Helios Lønnesirup
4 ss Helios Kokosolje
Klype salt
Klype Helios Vaniljepulver
Brownie
Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland sammen speltmel, kokossukker, råkakao, bakepulver, vaniljepulver og salt sammen i en bolle.
Vend inn moste epler og kokosolje og bland alt godt sammen.
Tilsett nok havremelk til at blandingen blir «klissete» og bland godt sammen.
Hell deigen over i en ildfast form dekket med bakepapir og stek i ca. 10-15 minutter.
La den avkjøle seg i ca. 10 minutter.
Salt karamell saus
Ha alle ingrediensene i en stekepanne og varm det opp mens du rører konstant.
Kok det opp til du ser små bobler, og etter ca. 30 sekunder med bobling skrur du av varmen og setter stekepannen til side.
Hell karamellsausen over den stekte brownien sammen med noen bringebær og knuste nøtter.
Ingredienser
1 cup Helios Speltmel
1/2 cup Helios Kokossukker
1/2 cup Råkakao
1 ts Helios Bakepulver
Klype Helios Vaniljepulver
Klype salt
1/2 cup Helios Moste Epler
1/2 cup Helios Kokosolje
1/4 til 1 cup havremelk (eller lignende)
Salt karamell saus
5 ss Helios Mandelsmør
5 ss Helios Lønnesirup
4 ss Helios Kokosolje
Klype salt
Klype Helios Vaniljepulver
Instruksjoner
Brownie
Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland sammen speltmel, kokossukker, råkakao, bakepulver, vaniljepulver og salt sammen i en bolle.
Vend inn moste epler og kokosolje og bland alt godt sammen.
Tilsett nok havremelk til at blandingen blir «klissete» og bland godt sammen.
Hell deigen over i en ildfast form dekket med bakepapir og stek i ca. 10-15 minutter.
La den avkjøle seg i ca. 10 minutter.
Salt karamell saus
Ha alle ingrediensene i en stekepanne og varm det opp mens du rører konstant.
Kok det opp til du ser små bobler, og etter ca. 30 sekunder med bobling skrur du av varmen og setter stekepannen til side.
Hell karamellsausen over den stekte brownien sammen med noen bringebær og knuste nøtter.