Helt fantastiske barer som du bare må prøve å lage! De er så digg å ha liggende klar ved enhver anledning!
Perfekt etter trening, som energi på tur eller snacks.
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
150 g Helios Dadler
3 ss Helios Kokosolje
1 klp Helios Himalayasalt
1 dl Helios Mandler
1/2 dl Helios Cashewnøtter
1 neve Helios Mango
Legg dadlene i bløt noen minutter før du tar dadler, noen ss vann, kokosolje og salt i stavmikseren!
Om du synes daddelsausen er veldig tykk tilsetter du 1-2 ss vann ekstra! (Ikke bruk mer enn 5 ss vann tilsammen, da stivner ikke barene like bra)
Hakk nøtter og mango og bland med daddelsausen.
Klem massen ned i en form (ca. 25x10cm)
La stå i kjøleskap ca. 60 min til den er stivnet!
Kutt i passelige bar biter (ca. 1x1,5 cm)
Oppbevar i tett boks i kjøleskap.
Ingredienser
150 g Helios Dadler
3 ss Helios Kokosolje
1 klp Helios Himalayasalt
1 dl Helios Mandler
1/2 dl Helios Cashewnøtter
1 neve Helios Mango
Instruksjoner
Legg dadlene i bløt noen minutter før du tar dadler, noen ss vann, kokosolje og salt i stavmikseren!
Om du synes daddelsausen er veldig tykk tilsetter du 1-2 ss vann ekstra! (Ikke bruk mer enn 5 ss vann tilsammen, da stivner ikke barene like bra)