Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Energikuler med kokos
Snacks
15 min
Antall porsjoner: 10
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik
Ingredienser
Instruksjoner
ca 15 Helios Dadler
2 ss kakao
1 ss Helios Kokosolje
1 klype salt
ca 1 dl revet kokos
Kjenn på dadlene.
Om de er veldig harde kan du godt legge de i lunkent/varmt vann i et kvarter før du starter.
Er de myke, eller om du har gode kniver i matmølla (foodprosessoren) din, kan du hoppe over dette steget.
Ha dadler (utan stein), kakao, kokosolje og salt i en matmølle og kjør til du har en jevn masse.
Lag runde kuler og trill de i revet kokos.
Oppbevares i tett boks i kjøleskapet, og er perfekte å ha med på tur!
Ingredienser
ca 15 Helios Dadler
2 ss kakao
1 ss Helios Kokosolje
1 klype salt
ca 1 dl revet kokos
Instruksjoner
Kjenn på dadlene.
Om de er veldig harde kan du godt legge de i lunkent/varmt vann i et kvarter før du starter.
Er de myke, eller om du har gode kniver i matmølla (foodprosessoren) din, kan du hoppe over dette steget.
Ha dadler (utan stein), kakao, kokosolje og salt i en matmølle og kjør til du har en jevn masse.
Lag runde kuler og trill de i revet kokos.
Oppbevares i tett boks i kjøleskapet, og er perfekte å ha med på tur!
Relaterte produkter
Helios Dadler
150 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent