Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Eplekake med eplemost og mandler
Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
Det er lite som slår nystekt eplekake! Denne varianten baker du med eplemos og topper med epler, lønnesirup og mandelflarn. Nydelig!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
200 g sukker
200 g smør, romtemperert
4 økologiske egg
1 ts Helios Ceylon kanel
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
200 g hvetemel
ca. 160 g Helios Moste Epler
2-3 epler i skiver
120 g mandelflarn
2 ss Helios Lønnesirup
Forvarm ovnen til 175 grader
I en stor bolle pisker du smør og sukker til en smørkrem.
Så pisker du inn ett og ett egg av gangen.
I en egen bolle blander du sammen hvetemel, bakepulver, kanel og vaniljepulver.
Så sikter du melblandingen inn i smørblandingen.
3. Finn frem en rundt kakeform (ca. 20 cm diameter), kle med bakepapir i bunnen. Fordel deigen i formen.
Topp med eplemos, epleskiver og pensle over lønnesirup.
Topp med mandelflarn.
Stekes i ovnen i ca. 40 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.
Ingredienser
200 g sukker
200 g smør, romtemperert
4 økologiske egg
1 ts Helios Ceylon kanel
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
200 g hvetemel
ca. 160 g Helios Moste Epler
2-3 epler i skiver
120 g mandelflarn
2 ss Helios Lønnesirup
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 175 grader
I en stor bolle pisker du smør og sukker til en smørkrem.
Så pisker du inn ett og ett egg av gangen.
I en egen bolle blander du sammen hvetemel, bakepulver, kanel og vaniljepulver.
Så sikter du melblandingen inn i smørblandingen.
3. Finn frem en rundt kakeform (ca. 20 cm diameter), kle med bakepapir i bunnen. Fordel deigen i formen.
Topp med eplemos, epleskiver og pensle over lønnesirup.
Topp med mandelflarn.
Stekes i ovnen i ca. 40 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent