Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Glutenfri bananbrød
Baking
60 min
Antall porsjoner: 1
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
2 egg
1 dl kokosblomstsukker (eller sukrin gold)
2-3 bananer (godt modne)
2-3 ss Helios Agavesirup
4 ss Helios Kokosolje (eller smør)
1 dl vann
5 dl Helios Lys bakemiks
2 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts natron
Miks sukker og egg.
Tilsett most banan og det tørre.
Miks godt og legg i smurt form med bakepapir.
Stek på 180grader 40min.
Ingredienser
2 egg
1 dl kokosblomstsukker (eller sukrin gold)
2-3 bananer (godt modne)
2-3 ss Helios Agavesirup
4 ss Helios Kokosolje (eller smør)
1 dl vann
5 dl Helios Lys bakemiks
2 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts natron
Instruksjoner
Miks sukker og egg.
Tilsett most banan og det tørre.
Miks godt og legg i smurt form med bakepapir.
Stek på 180grader 40min.
Relaterte produkter
Helios Lys Bakemiks
600 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Hvit påskesjokolade med gurkemeie
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent