Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Glutenfrie brownies
Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Farlig gode brownies helt uten gluten!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
2 plater 70% økologisk sjokolade av god kvalitet
230 gram økologisk smør
2 ts Helios Vaniljepulver
50 gram Helios Lønnesirup
150 gram Helios Rårørsukker
3 store økologiske egg (evt. 4 små)
75 g Helios Quinoamel
80 g Helios Lys Bakemiks
Smelt smøret på lav varme, ha i sjokolade og vaniljesukker og rør til alt er smeltet sammen.
Ha i sukkeret og lønnesirupen, rør, og la det avkjøles nok til at eggene ikke koagulerer.
Rør inn ett og ett egg. Quinoamel og lys bakemiks og hakkede valnøtter vendes i tilslutt.
Spar gjerne litt valnøtter som du strør på toppen før kaken går inn i ovnen.
Kaken stekes på 170 grader i ca. 20-25 minutter.
Den skal være stekt på toppen og mykere inni.
Husk at den stivner litt etter at den kommer ut av ovnen også.
Oppbevares i kjøleskapet.
Kaken er enda bedre dagen derpå.
Ingredienser
2 plater 70% økologisk sjokolade av god kvalitet
230 gram økologisk smør
2 ts Helios Vaniljepulver
50 gram Helios Lønnesirup
150 gram Helios Rårørsukker
3 store økologiske egg (evt. 4 små)
75 g Helios Quinoamel
80 g Helios Lys Bakemiks
Instruksjoner
Smelt smøret på lav varme, ha i sjokolade og vaniljesukker og rør til alt er smeltet sammen.
Ha i sukkeret og lønnesirupen, rør, og la det avkjøles nok til at eggene ikke koagulerer.
Rør inn ett og ett egg. Quinoamel og lys bakemiks og hakkede valnøtter vendes i tilslutt.
Spar gjerne litt valnøtter som du strør på toppen før kaken går inn i ovnen.
Kaken stekes på 170 grader i ca. 20-25 minutter.
Den skal være stekt på toppen og mykere inni.
Husk at den stivner litt etter at den kommer ut av ovnen også.
Oppbevares i kjøleskapet.
Kaken er enda bedre dagen derpå.
Relaterte produkter
Helios Lys Bakemiks
600 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Hvit påskesjokolade med gurkemeie
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent