Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Gulrotchips
Snacks
30 min
Antall porsjoner: 2
En sunn snack du kan spise med god samvittighet.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 stor gulrot
1 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios urtesalt
1 ts Helios Kanel
1 ts cumin
Forvarm ovnen til 200 grader
Vask og rens gulroten, bruk en skreller og lag tynne strimler/flak.
Bland sammen olivenolje og krydder i en liten bolle.
Tilsett gulrot og bland godt.
Legg utover ett stekebrett med bakepapir, sett i ovnen og stek i 15-20 minutter til de er gylne og sprø.
Ingredienser
1 stor gulrot
1 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios urtesalt
1 ts Helios Kanel
1 ts cumin
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 200 grader
Vask og rens gulroten, bruk en skreller og lag tynne strimler/flak.
Bland sammen olivenolje og krydder i en liten bolle.
Tilsett gulrot og bland godt.
Legg utover ett stekebrett med bakepapir, sett i ovnen og stek i 15-20 minutter til de er gylne og sprø.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Ceylon Kanel
18 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent