Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Gulrotkake med gulrotjuice
Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
En favorittkake for mange; nemlig gulrotkake! Denne er tilsatt gulrotjuice som gjør den ekstra saftig og god.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
Kakebunn
4 egg
4 dl sukker
5 dl hvetemel
2 ts natron
1/2 ts salt
2 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Kardemomme
2 dl nøytral olje
1 dl Helios Gulrotjuice
ca. 600 g finrevet økologisk gulrot
1 dl hakkede valnøtter
Glasur
200 gram smøreost (f.eks. Philadelphiaost)
60 g smør, romtemperert
3-4 dl melis
Pynt
Finrevet skall av økologiske sitroner og lime
Finhakkede nøtter
Forvarm ovnen til 190 grader.
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis, så tilsetter du olje, gulrotjuice og visper lett sammen
Sikt inn mel, natron, kardemomme og kanel. Til slutt tilsetter du revne gulrøtter, hakkede nøtter og blander godt sammen.
Smør en kakeform (rundt 24 cm) og hell i røra. Stek nederst i ovnen i ca. 50-60 min på 190 grader.
Mens kaken avkjøles lager du glasuren. Smelt smøret og bland sammen med smøreost og melis.
Rør sammen glasuren. Når kaken er avkjølt smører du på glasuren. Topp med finrevet sitron eller limeskall og finhakkete nøtter hvis du ønsker det.
Ingredienser
Kakebunn
4 egg
4 dl sukker
5 dl hvetemel
2 ts natron
1/2 ts salt
2 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Kardemomme
2 dl nøytral olje
1 dl Helios Gulrotjuice
ca. 600 g finrevet økologisk gulrot
1 dl hakkede valnøtter
Glasur
200 gram smøreost (f.eks. Philadelphiaost)
60 g smør, romtemperert
3-4 dl melis
Pynt
Finrevet skall av økologiske sitroner og lime
Finhakkede nøtter
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 190 grader.
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis, så tilsetter du olje, gulrotjuice og visper lett sammen
Sikt inn mel, natron, kardemomme og kanel. Til slutt tilsetter du revne gulrøtter, hakkede nøtter og blander godt sammen.
Smør en kakeform (rundt 24 cm) og hell i røra. Stek nederst i ovnen i ca. 50-60 min på 190 grader.
Mens kaken avkjøles lager du glasuren. Smelt smøret og bland sammen med smøreost og melis.
Rør sammen glasuren. Når kaken er avkjølt smører du på glasuren. Topp med finrevet sitron eller limeskall og finhakkete nøtter hvis du ønsker det.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kardemomme
23 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Gulrotjuice
750 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent