Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Hasselnøttkaker med pistasj
Dessert
30 min
Antall porsjoner:
Hasselnøttsmør kan også brukes til bakst, disse myke småkakene topper du med pistasjnøtter.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
110 Helios Hasselnøttsmør
80 g økologisk honning
2 ss Helios Agavesirup
80 g mandelmel
50 g Helios Speltmel
1/2 ts Helios Bakepulver
Pistasjnøtter til topping
Forvarm ovnen til 180 grader
Varm forsiktig opp hasselnøttsmør, honnning og agavesirup.
Når alt er godt blandet tar du kjelen av platen.
I en egen bolle blander du sammen mandelmel, speltmel og bakepulver.
Hell over nøtteblandingen og bland godt sammen.
Kle ett stekebrett med bakepapir og bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet.
Du får plass til ca 12-14 pr. brett.
Trykk de lett ned og topp med grovhakkede pistasjnøtter.
Stek i 8-10 minutter til de så vidt har fått litt farge.
La de avkjøles på rist.
Ingredienser
110 Helios Hasselnøttsmør
80 g økologisk honning
2 ss Helios Agavesirup
80 g mandelmel
50 g Helios Speltmel
1/2 ts Helios Bakepulver
Pistasjnøtter til topping
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader
Varm forsiktig opp hasselnøttsmør, honnning og agavesirup.
Når alt er godt blandet tar du kjelen av platen.
I en egen bolle blander du sammen mandelmel, speltmel og bakepulver.
Hell over nøtteblandingen og bland godt sammen.
Kle ett stekebrett med bakepapir og bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet.
Du får plass til ca 12-14 pr. brett.
Trykk de lett ned og topp med grovhakkede pistasjnøtter.
Stek i 8-10 minutter til de så vidt har fått litt farge.
La de avkjøles på rist.
Relaterte produkter
Helios Bakepulver
110 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Helios Hasselnøttsmør Naturell
250 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent