We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Havrekjeks med sjokolade og valnøtter

Dessert
30 min
Antall porsjoner: 8
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

150 g havremel (malt havregryn)
50 g havregryn
0,5 ts Helios Bakepulver
0,5 ts Helios Vaniljepulver
75 g rørsukker/brunt sukker
100 g mykt smør
1 egg
100 g mørk sjokolade
1 dl Helios Valnøtter

Instruksjoner

Sett ovnen på 180 grader over og undervarme.
Mal havregryn til havremel i ei matmølle, eller bruk ferdig havremel fra butikken.
Ha alle ingrediensene i en bakebolle, med unntak av egget, sjokoladen og valnøttene, og bland sammen ved hjelp av en K-spade.
Har du ikkj kjøkkenmaskin tilgjengelig kan du bruke fingrene istedenfor og smuldre sammen deigen.
Bland i egget.
Grovhakk sjokoladen og valnøttene og bland inn.
Bruk to spiseskjeer og sett 16 topper på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek midt i ovnen i 18-20 min, til kjeksene er gylne i kanten.
La kjeksene avkjøle på brettet.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter