Havrekjeks med sjokolade og valnøtter

Dessert
30 min
Antall porsjoner: 8
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

150 g havremel (malt havregryn)
50 g havregryn
0,5 ts Helios Bakepulver
0,5 ts Helios Vaniljepulver
75 g rørsukker/brunt sukker
100 g mykt smør
1 egg
100 g mørk sjokolade
1 dl Helios Valnøtter

Instruksjoner

Sett ovnen på 180 grader over og undervarme.
Mal havregryn til havremel i ei matmølle, eller bruk ferdig havremel fra butikken.
Ha alle ingrediensene i en bakebolle, med unntak av egget, sjokoladen og valnøttene, og bland sammen ved hjelp av en K-spade.
Har du ikkj kjøkkenmaskin tilgjengelig kan du bruke fingrene istedenfor og smuldre sammen deigen.
Bland i egget.
Grovhakk sjokoladen og valnøttene og bland inn.
Bruk to spiseskjeer og sett 16 topper på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek midt i ovnen i 18-20 min, til kjeksene er gylne i kanten.
La kjeksene avkjøle på brettet.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter