Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Havrekjeks med sjokolade og valnøtter
Dessert
30 min
Antall porsjoner: 8
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
150 g havremel (malt havregryn)
50 g havregryn
0,5 ts Helios Bakepulver
0,5 ts Helios Vaniljepulver
75 g rørsukker/brunt sukker
100 g mykt smør
1 egg
100 g mørk sjokolade
1 dl Helios Valnøtter
Sett ovnen på 180 grader over og undervarme.
Mal havregryn til havremel i ei matmølle, eller bruk ferdig havremel fra butikken.
Ha alle ingrediensene i en bakebolle, med unntak av egget, sjokoladen og valnøttene, og bland sammen ved hjelp av en K-spade.
Har du ikkj kjøkkenmaskin tilgjengelig kan du bruke fingrene istedenfor og smuldre sammen deigen.
Bland i egget.
Grovhakk sjokoladen og valnøttene og bland inn.
Bruk to spiseskjeer og sett 16 topper på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek midt i ovnen i 18-20 min, til kjeksene er gylne i kanten.
La kjeksene avkjøle på brettet.
Ingredienser
150 g havremel (malt havregryn)
50 g havregryn
0,5 ts Helios Bakepulver
0,5 ts Helios Vaniljepulver
75 g rørsukker/brunt sukker
100 g mykt smør
1 egg
100 g mørk sjokolade
1 dl Helios Valnøtter
Instruksjoner
Sett ovnen på 180 grader over og undervarme.
Mal havregryn til havremel i ei matmølle, eller bruk ferdig havremel fra butikken.
Ha alle ingrediensene i en bakebolle, med unntak av egget, sjokoladen og valnøttene, og bland sammen ved hjelp av en K-spade.
Har du ikkj kjøkkenmaskin tilgjengelig kan du bruke fingrene istedenfor og smuldre sammen deigen.
Bland i egget.
Grovhakk sjokoladen og valnøttene og bland inn.
Bruk to spiseskjeer og sett 16 topper på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek midt i ovnen i 18-20 min, til kjeksene er gylne i kanten.
La kjeksene avkjøle på brettet.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent