Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Havrevafler med kanel og epler
Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Nystekte vafler er alltid godt. Dette er en litt sunnere variant med havregryn og en deilig smak av kanel.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 dl økologisk melk
3 ss smør, smeltet
2 økologisk egg
2 økologiske epler, revet
4 dl Helios Spelt, siktet
4 dl Helios Havregryn
3 ts Helios Ceylon kanel
Riv eple.
I en bolle blander du sammen melk, smeltet smør, egg og revet eple.
I en annen bolle blander du sammen speltmel, havregryn og kanel. Rør sammen med melkerøren til en jevn røre.
Stek vaflene og topp gjerne med yoghurt, nøtter og sirup.
Ingredienser
4 dl økologisk melk
3 ss smør, smeltet
2 økologisk egg
2 økologiske epler, revet
4 dl Helios Spelt, siktet
4 dl Helios Havregryn
3 ts Helios Ceylon kanel
Instruksjoner
Riv eple.
I en bolle blander du sammen melk, smeltet smør, egg og revet eple.
I en annen bolle blander du sammen speltmel, havregryn og kanel. Rør sammen med melkerøren til en jevn røre.
Stek vaflene og topp gjerne med yoghurt, nøtter og sirup.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent