We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Hjemmelagde sjokoladebarer med kokos

Snacks
30 min
Antall porsjoner: 10
Du trenger bare fire ingredienser for å lage en skikkelig god og litt sunnere variant av sjokoladebarer med kokosfyll. Så godt!

Ingredienser

3 ss Helios kokosolje
2 ss Helios lønnesirup
5 dl Helios kokosflak
200 g mørk sjokolade (bruk vegansk sjokolade for veganske barer)

Instruksjoner

Rør sammen kokosolje og lønnesirup i en kasserolle på lav/middels varme.
Hell i kokosflak og rør rundt i noen minutter slik at alt blir dekket av den varme oljen.
Kle en mindre kakeform (eller brødform) med bakepapir og press ned kokosmassen i den.
Bruk en skje eller en slikkepott for å presse ned slik at massen blir jevnt fordelt. Putt i fryseren og la stivne.
Smelt sjokolade i et vannbad.
Ta ut kokosmassen og skjær den i staver/barer (hvis de smuldrer er det bare å la dem stå litt lenger i fryseren).
Vend dem i sjokolade og strø litt ekstra kokos på toppen.
La dem stivne på et brett eller på bakepapir.
Oppbevares i fryseren.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter