Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Hjemmelaget iskrem med smak av mandler og salt karamell
Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Iselin Støylen
Ingredienser
Instruksjoner
Iskrem
1 boks Helios Kokosmelk
2 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 2-4 timer)
2 ss Helios Lyst Mandelsmør
3/4 dl Helios Lønnesirup
1 ts Helios Sitronjuice
1/2 ts Helios Vaniljepulver
Salt karamell «swirl»
4 ss Helios Mørkt Mandelsmør
4 ss Helios Lønnesirup
1/2 ts salt
1/3 ts Helios Vaniljepulver
Kjør alle ingrediensene til isen i en blender til du får en helt jevn røre.
Ha over i en kledd form og plasser i fryseren i ca én time.
Rør sammen mandelsmør, lønnesirup, salt og vanilje.
Bland dette forsiktig inn i isen med en skje.
Plasser formen tilbake i fryseren i minimum 4 timer.
Isen smaker best etter 15-20 minutter på kjøkkenbenken, gjerne sammen med norske jordbær og litt hakket sjokolade.
Holder seg fint i 3-4 uker i fryseren.
Ingredienser
Iskrem
1 boks Helios Kokosmelk
2 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 2-4 timer)
2 ss Helios Lyst Mandelsmør
3/4 dl Helios Lønnesirup
1 ts Helios Sitronjuice
1/2 ts Helios Vaniljepulver
Salt karamell «swirl»
4 ss Helios Mørkt Mandelsmør
4 ss Helios Lønnesirup
1/2 ts salt
1/3 ts Helios Vaniljepulver
Instruksjoner
Kjør alle ingrediensene til isen i en blender til du får en helt jevn røre.
Ha over i en kledd form og plasser i fryseren i ca én time.
Rør sammen mandelsmør, lønnesirup, salt og vanilje.
Bland dette forsiktig inn i isen med en skje.
Plasser formen tilbake i fryseren i minimum 4 timer.
Isen smaker best etter 15-20 minutter på kjøkkenbenken, gjerne sammen med norske jordbær og litt hakket sjokolade.
Holder seg fint i 3-4 uker i fryseren.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Sitronjuice
750 ml
Helios Sitronjuice
200 ml
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent