Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kanelgifler
Baking
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
900 g Helios Hvetemel + litt ekstra til utbaking
5 dl helmelk (37 grader)
150 g Helios Kokosblomstsukker
1 ts salt
1 ts Helios Kardemomme
1 egg
1 pk tørrgjær
150 g smør i terninger
Fyll
4-5 ss mykt smør
2 ss Helios Ceylon kanel
4-5 ss Helios Kokosblomstsukker
Topping
Sammenvispet egg
Perlesukker
Ha alle ingrediensene, utenom smøret, i en kjøkkenmaskin.
Elt på sakte-middels fart i ca 10 minutter til du har en deig som slipper bakebollen.
Ha i smøret, delt i terninger, og elt videre i ca 10 minutter.
Dekk med lokk og la heve så lenge du har tid, gjerne to timer.
Kjevle deigen til et stort rektangel.
Smør den og strø over kanel og sukker.
Rull sammen og del opp i 5 cm tykke strimler (lager du de for smale vil de velte).
Sett på bakepapirkledd stekebrett, legg et rent kjøkkenhåndkle over, og la etterheve i ca 30 minutter.
Sett stekeovnen på 180 grader.
Pensle med egg og strø perlesukker på.
Stek i 15-17 minutter.
Avkjøl på rist.
Ingredienser
900 g Helios Hvetemel + litt ekstra til utbaking
5 dl helmelk (37 grader)
150 g Helios Kokosblomstsukker
1 ts salt
1 ts Helios Kardemomme
1 egg
1 pk tørrgjær
150 g smør i terninger
Fyll
4-5 ss mykt smør
2 ss Helios Ceylon kanel
4-5 ss Helios Kokosblomstsukker
Topping
Sammenvispet egg
Perlesukker
Instruksjoner
Ha alle ingrediensene, utenom smøret, i en kjøkkenmaskin.
Elt på sakte-middels fart i ca 10 minutter til du har en deig som slipper bakebollen.
Ha i smøret, delt i terninger, og elt videre i ca 10 minutter.
Dekk med lokk og la heve så lenge du har tid, gjerne to timer.
Kjevle deigen til et stort rektangel.
Smør den og strø over kanel og sukker.
Rull sammen og del opp i 5 cm tykke strimler (lager du de for smale vil de velte).
Sett på bakepapirkledd stekebrett, legg et rent kjøkkenhåndkle over, og la etterheve i ca 30 minutter.
Sett stekeovnen på 180 grader.
Pensle med egg og strø perlesukker på.
Stek i 15-17 minutter.
Avkjøl på rist.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kardemomme
23 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Sammalt Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent