Kokosflak-makroner

Snacks
30 min
Antall porsjoner: 20
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

4 eggehviter
200 g sukker
1 ts Helios Vaniljepulver
200 g Helios Kokosflak
50 g mørk sjokolade
1 ts Helios Kokosolje

Instruksjoner

Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
Ha eggehvitene i en liten kasserolle og visp lett sammen med sukker og vaniljepulver.
Ha i kokosflak og rør rundt mens du varmer opp på middels varm kokeplate i ca ti minutter, til alt tykner og henger litt sammen.
Bruk to spiseskjeer og sett små topper på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek kokosflakmakronene til de er gyldne, 10-12 minutter.
Avkjøl kakene på rist.
Smelt sjokolade i vannbad sammen med kokosolje.
Spre sjokoladen over kokostoppene og sett de i kjøleskapet for avkjøling.
Oppbevar i en tett boks.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter