Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kokoskake med pistasjenøtter
Dessert
60 min
Antall porsjoner: 8
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik
Ingredienser
Instruksjoner
Kokoskake
100 g Helios Kokosflak (eller kokosmasse)
70 g Helios Kokosblomstsukker
2 ss honning
2 ss kakao
2 ss Helios Kokosolje
2 ss hvetemel (eller glutenfritt)
3 egg
Sjokoladekrem
150 g mørk sjokolade
1 dl kremfløyte
1 klype salt
2 ss pistasjenøtter
Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme.
Rør sammen alt til kokoskaken og hell over i en bakepapirkledd form på ca 10 x 35 cm (eller en rund 22 cm form).
Stek kaken midt i ovnen i 20 minutter, avkjøl.
Varm opp kremfløyten til kokepunktet og trekk kasserollen vekk fra varmen.
Finhakk sjokoladen og ha den i den varme kremfløyta.
Rør rundt til du har ei jevn masse.
Ha i ei klype salt.
Avkjøl sjokoladekremen til den tykner, og stryk den så utover kaka.
Grovhakk pistasjenøttene og strø de på toppen av kaken.
Velbekomme!
Ingredienser
Kokoskake
100 g Helios Kokosflak (eller kokosmasse)
70 g Helios Kokosblomstsukker
2 ss honning
2 ss kakao
2 ss Helios Kokosolje
2 ss hvetemel (eller glutenfritt)
3 egg
Sjokoladekrem
150 g mørk sjokolade
1 dl kremfløyte
1 klype salt
2 ss pistasjenøtter
Instruksjoner
Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme.
Rør sammen alt til kokoskaken og hell over i en bakepapirkledd form på ca 10 x 35 cm (eller en rund 22 cm form).
Stek kaken midt i ovnen i 20 minutter, avkjøl.
Varm opp kremfløyten til kokepunktet og trekk kasserollen vekk fra varmen.
Finhakk sjokoladen og ha den i den varme kremfløyta.
Rør rundt til du har ei jevn masse.
Ha i ei klype salt.
Avkjøl sjokoladekremen til den tykner, og stryk den så utover kaka.
Grovhakk pistasjenøttene og strø de på toppen av kaken.
Velbekomme!
Relaterte produkter
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent