Kokoskake med pistasjenøtter

Dessert
60 min
Antall porsjoner: 8
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Kokoskake
100 g Helios Kokosflak (eller kokosmasse)
70 g Helios Kokosblomstsukker
2 ss honning
2 ss kakao
2 ss Helios Kokosolje
2 ss hvetemel (eller glutenfritt)
3 egg
Sjokoladekrem
150 g mørk sjokolade
1 dl kremfløyte
1 klype salt
2 ss pistasjenøtter

Instruksjoner

Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme.
Rør sammen alt til kokoskaken og hell over i en bakepapirkledd form på ca 10 x 35 cm (eller en rund 22 cm form).
Stek kaken midt i ovnen i 20 minutter, avkjøl.
Varm opp kremfløyten til kokepunktet og trekk kasserollen vekk fra varmen.
Finhakk sjokoladen og ha den i den varme kremfløyta.
Rør rundt til du har ei jevn masse.
Ha i ei klype salt.
Avkjøl sjokoladekremen til den tykner, og stryk den så utover kaka.
Grovhakk pistasjenøttene og strø de på toppen av kaken.
Velbekomme!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter