Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Myke havrekjeks
Snacks
30 min
Antall porsjoner: 8
Oppskriftskreatør:
Caroline Schjærve
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl. bløtlagt Helios Havregryn, store eller små
1 dl kokosmasse
2-4 bløtlagte (eller kokte) Helios Aprikoser
2 Helios Dadler
2 gode ss. Helios Kokosolje
Et par dryss Helios Vaniljepulver
Et par dryss Helios Ceylon kanel
Et par dryss Helios Kardemomme
Et par dryss ingefær
1/2 ts. Helios Bakepulver
Bland sammen alt og jevn massen i en smoothieblender, foodprosessor eller med stavmikseren.
Fordel noen ss. i klatter utover et stekebrett.
Stekes til de er såvidt gyldne, ca 15 minutter på 180 grader.
Kjeksene stivner ikke.
Oppbevares i kjøleskap. Kan fryses.
Ingredienser
2 dl. bløtlagt Helios Havregryn, store eller små
1 dl kokosmasse
2-4 bløtlagte (eller kokte) Helios Aprikoser
2 Helios Dadler
2 gode ss. Helios Kokosolje
Et par dryss Helios Vaniljepulver
Et par dryss Helios Ceylon kanel
Et par dryss Helios Kardemomme
Et par dryss ingefær
1/2 ts. Helios Bakepulver
Instruksjoner
Bland sammen alt og jevn massen i en smoothieblender, foodprosessor eller med stavmikseren.
Fordel noen ss. i klatter utover et stekebrett.
Stekes til de er såvidt gyldne, ca 15 minutter på 180 grader.
Kjeksene stivner ikke.
Oppbevares i kjøleskap. Kan fryses.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kardemomme
23 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent