Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Nøttebarer med blåbær og tranebær
Snacks
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
Bunn
En moden banan, most
80 g Helios Lønnesirup
1 ss Helios Moste Epler med Mango
1 ss Helios Kokosolje
2 ts Helios Vaniljepulver
200 g Helios Havregryn
1 ts Helios Ceylon Kanel
1/2 ts Helios Himalayasalt
Topping
45 g Helios Havregryn
2 ss Helios Chiafrø
1/2 ts Helios Ceylon Kanel
2 ss Helios Lønnesirup
2 ss frisk sitronsaft
150 g fryste blåbær (eller andre bær du har liggende)
100 g Helios Tranebær
2 dl hakkede Helios Mandler
Forvarm ovnen til 180 grader.
Finn fram en ildfast form (ca. 20x20).
Dekk med bakepapir og smør gjerne inn med litt kokosolje.
I en bolle moser du først bananen og blander sammen med sirup, eplemos og kokosolje.
Så tilsetter du vaniljepulver, havregryn, kanel og salt.
Rør godt sammen.
Smør blandingen utover formen og trykk godt ned med en slikkepott.
Sett i ovnen og stek i 8-10 minutter.
Mens formen står i ovnen blander du sammen toppingen.
Ta formen ut av ovnen og fordel toppingen jevnt over bunnen og trykk godt ned med en slikkepott.
Stek videre i ca. 15 minutter.
Ta formen ut av ovnen og la den avkjøles i ca. 30 minutter før du skjærer den i ruter.
Oppbevares i kjøleskap
Ingredienser
Bunn
En moden banan, most
80 g Helios Lønnesirup
1 ss Helios Moste Epler med Mango
1 ss Helios Kokosolje
2 ts Helios Vaniljepulver
200 g Helios Havregryn
1 ts Helios Ceylon Kanel
1/2 ts Helios Himalayasalt
Topping
45 g Helios Havregryn
2 ss Helios Chiafrø
1/2 ts Helios Ceylon Kanel
2 ss Helios Lønnesirup
2 ss frisk sitronsaft
150 g fryste blåbær (eller andre bær du har liggende)
100 g Helios Tranebær
2 dl hakkede Helios Mandler
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Finn fram en ildfast form (ca. 20x20).
Dekk med bakepapir og smør gjerne inn med litt kokosolje.
I en bolle moser du først bananen og blander sammen med sirup, eplemos og kokosolje.
Så tilsetter du vaniljepulver, havregryn, kanel og salt.
Rør godt sammen.
Smør blandingen utover formen og trykk godt ned med en slikkepott.
Sett i ovnen og stek i 8-10 minutter.
Mens formen står i ovnen blander du sammen toppingen.
Ta formen ut av ovnen og fordel toppingen jevnt over bunnen og trykk godt ned med en slikkepott.
Stek videre i ca. 15 minutter.
Ta formen ut av ovnen og la den avkjøles i ca. 30 minutter før du skjærer den i ruter.
Oppbevares i kjøleskap
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent