Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Peanøttsmørboller med dadler
Snacks
45 min
Antall porsjoner: 20
Energikuler med peanøttsmør, dadler og en klype chili hvis du tør! Toppet med sjokolade, nøtter eller kokos er dette en supergod hjemmelaget snack.
Ingredienser
Instruksjoner
200 g Helios dadler
150 g Helios Peanøttsmør
1/2 ts vaniljesukker
1 klype Helios Chiliflak (valgfritt)
Forslag til toppinger
Mørk sjokolade, smeltet
Pistasjnøtter, finhakket
Kokosmasse
Kakao
Tilsett alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til en masse.
Sett i kjøleskapet i ca. 30 minutter før du former de til ca 16-20 kuler.
Så er det bare å velge sin favoritttopping!
Dypp de i sjokolade eller rull dem i nøtter, kokos eller kakao.
Ingredienser
200 g Helios dadler
150 g Helios Peanøttsmør
1/2 ts vaniljesukker
1 klype Helios Chiliflak (valgfritt)
Forslag til toppinger
Mørk sjokolade, smeltet
Pistasjnøtter, finhakket
Kokosmasse
Kakao
Instruksjoner
Tilsett alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til en masse.
Sett i kjøleskapet i ca. 30 minutter før du former de til ca 16-20 kuler.
Så er det bare å velge sin favoritttopping!
Dypp de i sjokolade eller rull dem i nøtter, kokos eller kakao.
Relaterte produkter
Helios Chiliflak
23 g
Helios Dadler
150 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent