Popcornbarer med mandelsmør og sjokolade

Snacks
>60 min
Antall porsjoner:
Deilig snacks, perfekt når du har lyst på noe godt!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 liter popcorn, ferdigpoppet
2,5 dl Helios Havregryn
1,5 dl Helios Lønnesirup
1,5 dl Helios Mandelsmør
2 ts Helios Vaniljepulver
God klype salt
150 gram valgfri sjokolade, smeltet

Instruksjoner

Dekk en middelsstor kakeform med bakepapir.
Ha popcornet i en blender og miks på middels hastighet i noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.
Gjør akkurat det samme med havregrynet.
Havregrynkornene skal bli litt mer melete.
Kombiner popcornet og havregrynet i en stor bolle.
Vend inn lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.
Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.
Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.
Sett formen i fryseren i ca 1 time.
Kutt opp i like store deler og nyt!
Oppbevares i kjøleskapet.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter