Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Popcornbarer med mandelsmør og sjokolade
Snacks
>60 min
Antall porsjoner:
Deilig snacks, perfekt når du har lyst på noe godt!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
1 liter popcorn, ferdigpoppet
2,5 dl Helios Havregryn
1,5 dl Helios Lønnesirup
1,5 dl Helios Mandelsmør
2 ts Helios Vaniljepulver
God klype salt
150 gram valgfri sjokolade, smeltet
Dekk en middelsstor kakeform med bakepapir.
Ha popcornet i en blender og miks på middels hastighet i noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.
Gjør akkurat det samme med havregrynet.
Havregrynkornene skal bli litt mer melete.
Kombiner popcornet og havregrynet i en stor bolle.
Vend inn lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.
Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.
Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.
Sett formen i fryseren i ca 1 time.
Kutt opp i like store deler og nyt!
Oppbevares i kjøleskapet.
Ingredienser
1 liter popcorn, ferdigpoppet
2,5 dl Helios Havregryn
1,5 dl Helios Lønnesirup
1,5 dl Helios Mandelsmør
2 ts Helios Vaniljepulver
God klype salt
150 gram valgfri sjokolade, smeltet
Instruksjoner
Dekk en middelsstor kakeform med bakepapir.
Ha popcornet i en blender og miks på middels hastighet i noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.
Gjør akkurat det samme med havregrynet.
Havregrynkornene skal bli litt mer melete.
Kombiner popcornet og havregrynet i en stor bolle.
Vend inn lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.
Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.
Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.
Sett formen i fryseren i ca 1 time.
Kutt opp i like store deler og nyt!
Oppbevares i kjøleskapet.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Mandelsmør Lyst
250 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent