Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen
Snacks
45 min
Antall porsjoner:
Deilig råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen.
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
1,5 dl kakaosmør
0,75 dl råkakao
2 ss Helios Lønnesirup
Klype salt
En håndfull Helios Tørket Mango
2 ss Helios Kokosflak
1 ss bipollen
Smelt kakaosmøret forsiktig i en liten kasserolle.
Bland inn råkakao, lønnesirup og salt og rør til det er godt blandet.
Legg bakepapir over en tallerken eller fjøl, og hell sjokoladeblandingen forsiktig over.
Strø tørket mango, kokosflak og bipollen over.
Sett tallerkenen inn i fryseren og la det stivne i ca 20 minutter.
Ta sjokoladen ut og brekk opp i ønskede biter.
Ingredienser
1,5 dl kakaosmør
0,75 dl råkakao
2 ss Helios Lønnesirup
Klype salt
En håndfull Helios Tørket Mango
2 ss Helios Kokosflak
1 ss bipollen
Instruksjoner
Smelt kakaosmøret forsiktig i en liten kasserolle.
Bland inn råkakao, lønnesirup og salt og rør til det er godt blandet.
Legg bakepapir over en tallerken eller fjøl, og hell sjokoladeblandingen forsiktig over.
Strø tørket mango, kokosflak og bipollen over.
Sett tallerkenen inn i fryseren og la det stivne i ca 20 minutter.
Ta sjokoladen ut og brekk opp i ønskede biter.
Relaterte produkter
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Helios Mango
110 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent