Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Raw-kake med bringebær
Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
150 g Helios Dadler
65 g Helios Mandler
65 g Helios Valnøtter
1/4 ts salt
Cashewkrem
240 g Helios Cashewnøtter
0,5 dl honning
1 dl Helios Kokosolje
1 ts Helios vaniljepulver
1 sitron
2,5 dl bringebær
Legg cashewnøttene i ein bolle og fyll på med vatn til dei er godt dekka.
La ligge over natta, eller i allefall i 3 timar. Hell av vatnet og skyl nøttene i eit dørslag.
La renne godt av seg medan du lagar botnen.
Lag botnen ved å kjøre dadlar (utan stein), mandlar, valnøtter og salt i ei matmølle eller i ein kraftig blender til du har ei jamn masse.
Trykk botnen uttover i ei 18 cm rund form (eller bruk ei firkanta form/lasagneform), gjerne kledd med bakepapir i botnen.
Set i kjøleskap medan du lagar cashewkremen.
Ha dei avrende cashewnøttene i matmølla (eller ein kraftig blender) og kjør til ei glatt masse.
Ha i honning, kokosolje (om den ikkje er flytande så varm den forsiktig til den blir det), bringebær, vaniljepulver og safta frå sitronen.
Kjør sammen til alt er godt blanda.
Fordel cashewkremen over kaka og set forma i frysaren i ein time før den er klar for servering.
Velbekomme!
Ingredienser
150 g Helios Dadler
65 g Helios Mandler
65 g Helios Valnøtter
1/4 ts salt
Cashewkrem
240 g Helios Cashewnøtter
0,5 dl honning
1 dl Helios Kokosolje
1 ts Helios vaniljepulver
1 sitron
2,5 dl bringebær
Instruksjoner
Legg cashewnøttene i ein bolle og fyll på med vatn til dei er godt dekka.
La ligge over natta, eller i allefall i 3 timar. Hell av vatnet og skyl nøttene i eit dørslag.
La renne godt av seg medan du lagar botnen.
Lag botnen ved å kjøre dadlar (utan stein), mandlar, valnøtter og salt i ei matmølle eller i ein kraftig blender til du har ei jamn masse.
Trykk botnen uttover i ei 18 cm rund form (eller bruk ei firkanta form/lasagneform), gjerne kledd med bakepapir i botnen.
Set i kjøleskap medan du lagar cashewkremen.
Ha dei avrende cashewnøttene i matmølla (eller ein kraftig blender) og kjør til ei glatt masse.
Ha i honning, kokosolje (om den ikkje er flytande så varm den forsiktig til den blir det), bringebær, vaniljepulver og safta frå sitronen.
Kjør sammen til alt er godt blanda.
Fordel cashewkremen over kaka og set forma i frysaren i ein time før den er klar for servering.
Velbekomme!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Dadler
150 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent