Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Rocky Road med popcorn og mørk sjokolade
Dessert
15 min
Antall porsjoner: 20
Vår versjon av Rocky Road er en vegansk og litt sunnere variant av det klassiske julegodteriet med mørk sjokolade, nøtter, tørket frukt og popcorn . Enkelt, supergodt og perfekt på julebordet, eller bare når du har lyst på noe godt.
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl Helios mandler eller hasselnøtter
1 dl Helios gresskarkjerner eller solsikkefrø
2 dl Helios tørket frukt (tranebær, rosiner, aprikoser)
3 dl poppet popcorn (eller puffet ris)
200 g mørk vegansk sjokolade (70% kakao)
Rist nøttene og frøene i en tørr panne (valgfritt, men gjør at de smaker enda bedre).
Hakk den tørkede frukten grovt.
Hell popcornen i en større skål.
Knus dem lett med neven slik at de blir litt mindre.
Legg litt av popcornet til siden og bruk senere som topping.
Hell i nøtter, frø og den tørkede frukten.
Smelt sjokoladen i vannbad og hell ned i skålen.
Vend rundt slik at alt dekkes av sjokoladen, og putt så i en ca 20x20 cm stor form dekket med bakepapir.
Bruk en slikkepott for å presse sammen alt slik at det holder seg sammen når sjokoladen stivner.
Topp med litt popcorn.
Putt i kjøleskapet eller fryseren til det har stivnet helt.
Ta ut av formen og legg på en skjærefjøl. Hakk, eller bryt, i mindre biter.
Server i en skål.
Ingredienser
2 dl Helios mandler eller hasselnøtter
1 dl Helios gresskarkjerner eller solsikkefrø
2 dl Helios tørket frukt (tranebær, rosiner, aprikoser)
3 dl poppet popcorn (eller puffet ris)
200 g mørk vegansk sjokolade (70% kakao)
Instruksjoner
Rist nøttene og frøene i en tørr panne (valgfritt, men gjør at de smaker enda bedre).
Hakk den tørkede frukten grovt.
Hell popcornen i en større skål.
Knus dem lett med neven slik at de blir litt mindre.
Legg litt av popcornet til siden og bruk senere som topping.
Hell i nøtter, frø og den tørkede frukten.
Smelt sjokoladen i vannbad og hell ned i skålen.
Vend rundt slik at alt dekkes av sjokoladen, og putt så i en ca 20x20 cm stor form dekket med bakepapir.
Bruk en slikkepott for å presse sammen alt slik at det holder seg sammen når sjokoladen stivner.
Topp med litt popcorn.
Putt i kjøleskapet eller fryseren til det har stivnet helt.
Ta ut av formen og legg på en skjærefjøl. Hakk, eller bryt, i mindre biter.
Server i en skål.
Relaterte produkter
Helios Aprikoser
150 g
Helios Tranebær
150 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent