Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sjokoladekjeks
Snacks
45 min
Antall porsjoner: 20
Deilige sjokoladekjeks!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
1 og 1/3 cup kokosmasse
2/3 cup Helios Hasselnøtter
1/2 cup Helios Lønnesirup
4 ss råkakao
1 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Himalayasalt
Sett stekeovnen på 170 grader.
Ha hasselnøttene og kokosmassen i en blender og miks til du har en «kornete» masse.
Ha i lønnesirup, råkakao, vanilje og salt i blenderen og miks til det er godt blandet.
Del deigen opp i ca 20 deler og bruk hendene dine til å lage små kjeks.
Form de som du vil (deigen er klissete, så det er lettest med litt vann på hendene).
Legg kjeksene på en bakebrett med bakepapir.
Stek ovnen i ca. 10 minutter eller til de blir gylne.
De er myke rett ut av ovnen, men blir hardere etter avkjøling.
Ha litt smeltet sjokolade på toppen om du vil ha ekstra fyldig sjokoladesmak!
Ingredienser
1 og 1/3 cup kokosmasse
2/3 cup Helios Hasselnøtter
1/2 cup Helios Lønnesirup
4 ss råkakao
1 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Sett stekeovnen på 170 grader.
Ha hasselnøttene og kokosmassen i en blender og miks til du har en «kornete» masse.
Ha i lønnesirup, råkakao, vanilje og salt i blenderen og miks til det er godt blandet.
Del deigen opp i ca 20 deler og bruk hendene dine til å lage små kjeks.
Form de som du vil (deigen er klissete, så det er lettest med litt vann på hendene).
Legg kjeksene på en bakebrett med bakepapir.
Stek ovnen i ca. 10 minutter eller til de blir gylne.
De er myke rett ut av ovnen, men blir hardere etter avkjøling.
Ha litt smeltet sjokolade på toppen om du vil ha ekstra fyldig sjokoladesmak!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent