Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Tørre vafler med sjokoladetrekk
Dessert
45 min
Antall porsjoner: 20
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
Tørre vafler
125 g smør
2 egg
125 g sukker
225 g potetmel
1 ss hvetemel (kan sløyfes)
1 ts Helios Bakepulver
0,5 ts Helios Vaniljepulver
Sjokoladetrekk
200 g mørk sjokolade
1 ts Helios Kokosolje
Smelt smøret.
Visp sukker og egg til luftig eggedosis.
Vend inn det smelta smøret, og så alt det tørre.
Hvetemelet kan du sløyfe om du vil lage glutenfrie tørre vafler, viss ikke rører du det inn.
Varm opp vaffeljernet og smør jernet godt.
Bruk ei isskje eller to spiseskjeer for å få røra i vaffeljernet.
Stek til vaflene er gylne, og legg de så over på ei rist for avkjøling.
Vaflene blir harde først når de har blitt kalde.
Del sjokoladen i biter og ha den i en bolle sammen med kokosoljen.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Bruk ei skje og øs sjokolade over halve vaffelhjertet og legg så på ei rist for å stivne.
Oppbevar i tett kakeboks.
Ingredienser
Tørre vafler
125 g smør
2 egg
125 g sukker
225 g potetmel
1 ss hvetemel (kan sløyfes)
1 ts Helios Bakepulver
0,5 ts Helios Vaniljepulver
Sjokoladetrekk
200 g mørk sjokolade
1 ts Helios Kokosolje
Instruksjoner
Smelt smøret.
Visp sukker og egg til luftig eggedosis.
Vend inn det smelta smøret, og så alt det tørre.
Hvetemelet kan du sløyfe om du vil lage glutenfrie tørre vafler, viss ikke rører du det inn.
Varm opp vaffeljernet og smør jernet godt.
Bruk ei isskje eller to spiseskjeer for å få røra i vaffeljernet.
Stek til vaflene er gylne, og legg de så over på ei rist for avkjøling.
Vaflene blir harde først når de har blitt kalde.
Del sjokoladen i biter og ha den i en bolle sammen med kokosoljen.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Bruk ei skje og øs sjokolade over halve vaffelhjertet og legg så på ei rist for å stivne.
Oppbevar i tett kakeboks.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent