Tørre vafler med sjokoladetrekk

Dessert
45 min
Antall porsjoner: 20
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Tørre vafler

125 g smør
2 egg
125 g sukker
225 g potetmel
1 ss hvetemel (kan sløyfes)
1 ts Helios Bakepulver
0,5 ts Helios Vaniljepulver

Sjokoladetrekk

200 g mørk sjokolade
1 ts Helios Kokosolje

Instruksjoner

Smelt smøret.
Visp sukker og egg til luftig eggedosis.
Vend inn det smelta smøret, og så alt det tørre.
Hvetemelet kan du sløyfe om du vil lage glutenfrie tørre vafler, viss ikke rører du det inn.
Varm opp vaffeljernet og smør jernet godt.
Bruk ei isskje eller to spiseskjeer for å få røra i vaffeljernet.
Stek til vaflene er gylne, og legg de så over på ei rist for avkjøling.
Vaflene blir harde først når de har blitt kalde.
Del sjokoladen i biter og ha den i en bolle sammen med kokosoljen.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Bruk ei skje og øs sjokolade over halve vaffelhjertet og legg så på ei rist for å stivne.
Oppbevar i tett kakeboks.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter