Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Vafler med lune bær
Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Nystekte vafler med lune bær og knuste nøtter er utrolig godt og kan serveres som dessert eller en ekstra god frokost.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
Vaffelrøre
4 dl hvetemel
5 ss sukker
1 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Kardemomme
4 dl melk
4 stk egg
100 g smeltet smør
Topping
100 g fryste bær
1 ts Helios vaniljesukker
2 dl yoghurt naturell
1 ss honning
2 håndfull Helios valnøtter, finhakket eller malt
Start med vaffelrøre
Bland alt det tørre sammen og spe ut med melk helt til du får en klumpfri røre.
Tilsett eggene, ett av gangen før du til slutt tilsetter smeltet smør.
La røren svelle en i ca. 20 minutter.
Juster med melk hvis den er for tykk.
Imens røren sveller kan du varme bærene
I en liten kasserolle tilsetter du de fryste bærene og varmer forsiktig opp mens du rører.
Bland inn vaniljesukker og ta av platen.
Finhakk nøtter, gjerne i en kjøkkenmaskin hvis du vil ha de ekstra finmalte.
Bland sammen yoghurt og honning.
Stek vafler og topp med yoghurt, lune bær og topp med malte/finhakketde nøtter.
Ingredienser
Vaffelrøre
4 dl hvetemel
5 ss sukker
1 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Kardemomme
4 dl melk
4 stk egg
100 g smeltet smør
Topping
100 g fryste bær
1 ts Helios vaniljesukker
2 dl yoghurt naturell
1 ss honning
2 håndfull Helios valnøtter, finhakket eller malt
Instruksjoner
Start med vaffelrøre
Bland alt det tørre sammen og spe ut med melk helt til du får en klumpfri røre.
Tilsett eggene, ett av gangen før du til slutt tilsetter smeltet smør.
La røren svelle en i ca. 20 minutter.
Juster med melk hvis den er for tykk.
Imens røren sveller kan du varme bærene
I en liten kasserolle tilsetter du de fryste bærene og varmer forsiktig opp mens du rører.
Bland inn vaniljesukker og ta av platen.
Finhakk nøtter, gjerne i en kjøkkenmaskin hvis du vil ha de ekstra finmalte.
Bland sammen yoghurt og honning.
Stek vafler og topp med yoghurt, lune bær og topp med malte/finhakketde nøtter.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kardemomme
23 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent