Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Yoghurttrøfler med sjokolade og peanøttsmør
Snacks
30 min
Antall porsjoner: 15
Yoghurttrøfler med sjokolade og peanøttsmør er myke med en herlig søt og syrlig smak.
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 dl gresk yoghurt
120 g kokesjokolade
3 ss Helios Peanøttsmør, grovt
40 g kakaopulver
Smelt sjokoladen på svak varme i ei gryte og rør inn peanøttsmøret.
La det hele kjøles litt ned.
Rør inn yoghurt og la massen stivne i kjøleskap.
Trill kuler av yoghurtmassen og vend dem i omtrent halvparten av kakaopulveret.
Oppbevar trøflene i kjøleskap.
Etter en stund i kjøleskap trekker fuktigheten igjennom laget med kakaopulver.
Vend derfor trøflene i resten av kakaopulveret rett før servering.
Ingredienser
1 dl gresk yoghurt
120 g kokesjokolade
3 ss Helios Peanøttsmør, grovt
40 g kakaopulver
Instruksjoner
Smelt sjokoladen på svak varme i ei gryte og rør inn peanøttsmøret.
La det hele kjøles litt ned.
Rør inn yoghurt og la massen stivne i kjøleskap.
Trill kuler av yoghurtmassen og vend dem i omtrent halvparten av kakaopulveret.
Oppbevar trøflene i kjøleskap.
Etter en stund i kjøleskap trekker fuktigheten igjennom laget med kakaopulver.
Vend derfor trøflene i resten av kakaopulveret rett før servering.
Relaterte produkter
Helios Peanøttsmør Grovt u/salt
250 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent