Yoghurttrøfler med sjokolade og peanøttsmør

Snacks
30 min
Antall porsjoner: 15
Yoghurttrøfler med sjokolade og peanøttsmør er myke med en herlig søt og syrlig smak.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 dl gresk yoghurt
120 g kokesjokolade
3 ss Helios Peanøttsmør, grovt
40 g kakaopulver

Instruksjoner

Smelt sjokoladen på svak varme i ei gryte og rør inn peanøttsmøret.
La det hele kjøles litt ned.
Rør inn yoghurt og la massen stivne i kjøleskap.
Trill kuler av yoghurtmassen og vend dem i omtrent halvparten av kakaopulveret.
Oppbevar trøflene i kjøleskap.
Etter en stund i kjøleskap trekker fuktigheten igjennom laget med kakaopulver.
Vend derfor trøflene i resten av kakaopulveret rett før servering.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter