We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

BBQ-saus

Tilbehør
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 løk
3 fedd hvitløk
1 rød chili
1 ss Helios Olje
1/2 ts Helios Paprikapulver
1/2 ts salt
1 ts pepper
5 dl Helios Tomat passata
2 dl Helios Kokosblomstsukker
3 ss Helios Eplecidereddik
4-5 ss worchestershiresaus

Instruksjoner

Finhakk løk, hvitløk og chili.
Surr løken i olje til den er blank.
Ha i hvitløk og chili og alt krydderet.
Hell over tomat passata, eplecidereddik og worchestershiresaus.
Ha i sukkeret og rør godt.
Kok opp og la småkoke uten lokk i 1 time.
Kjør glatt med en stavmikser eller i en blender.
Avkjøl, fyll over på glass og oppbevar i kjøleskap.
Ta fram og pensle det du skal grille før og under grilling og nyt.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter