We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Varm lemonade
Drikke
15 min
Antall porsjoner: 4
Varm lemonade er forfriskende og godt etter en kald skitur!
Oppskriftskreatør: Mia Skrataas / miasmat.no
2 økologiske sitroner
6 dl vann
1 dl Helios Rårørsukker
3 ss Helios Agavesirup
Vask sitronskallet godt, skjær av zesten og klem ut saften.
Kok opp vann, saft og zest med rørsukker og agavesirup og la det hele småkoke til sukkeret er løst opp.
Sil ut zesten og server lemonaden mens den fremdeles er varm.
Ingredienser
2 økologiske sitroner
6 dl vann
1 dl Helios Rårørsukker
3 ss Helios Agavesirup
Instruksjoner
Vask sitronskallet godt, skjær av zesten og klem ut saften.
Kok opp vann, saft og zest med rørsukker og agavesirup og la det hele småkoke til sukkeret er løst opp.
Sil ut zesten og server lemonaden mens den fremdeles er varm.