Enkel shakshuka

Frokost & Mellommåltid
45 min
Antall porsjoner:
Spice opp frokosten eller lunsjen med denne enkle oppskriften på shakshuka! Tomatsaus med posjerte egg smaksatt med spisskummen og toppet med friske urter.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 stk gul løk, finhakket
2 stk hvitløksfedd, finhakket
1 stk chili, finhakket
1 stk paprika, finhakket
1 ss nøytral olje
1 boks Helios hakkede tomater
1 ts Helios spisskummen
4 stk egg
1 klype sukker
Salt og pepper etter smak
Topp med friske urter og server med godt brød.

Instruksjoner

Finhakk løk, hvitløk, chili og paprika.
Varm olje i en stor stekepanne og fres alt i pannen til løken blir blank.
Skru ned litt før du tilsetter hakkede tomater og spisskummen.
La det putre i 15-20 minutter til de blir passe «sausete». Smak til med salt og pepper.
Så bruker du en stor spiseskje og lager groper i sausen og knekker eggene i gropene.
Ha på lokk og la den småkoke på middels varme i 6-8 minutter til eggene har fått en hvit hinne og satt seg.
Topp med friske urter, server med godt brød og nyt.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter