We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Kokosgrøt med ingefærbanan

Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
Unn deg litt hverdagsluksus med denne deilige kokosgrøten. Topp den med ingefærstekte bananer og en enkel sesamkjeks.

Ingredienser

2 dl havregryn
3 dl kokosmelk
3 dl vann
1 klype salt
1 ts malt kanel
1/2 ts malt kardemomme

Topping

1/2 dl kokosflak
1 ss kokosolje
2 ss lønnesirup
1 ss fersk, revet ingefær
1 banan
3 ss sesamfrø
2 ss yoghurt (vegansk, eller vanlig)

Instruksjoner

Mål opp havregryn, kokosmelk, vann, salt og krydder i en liten kjele.
Kok opp og la den putre på lav varme.
Rør om til grøten har tyknet, ca. 3-4 minutter.
Hell i 2 skåler.
Varm en panne på middels varme og rist kokosflakene til de er gylne.
Hell i en bolle.
I samme panne smelter du kokosolje og lønnesirup og har i revet ingefær.
Skrell og del bananen både på langs og på tvers slik at du får 4 skiver.
Ha bananene i den varme pannen, hell på sesamfrøene og stek til bananen er gyllen på begge sider og sesamfrøene har blitt litt sprø.
Topp grøten med ristet kokos, en dæsj yoghurt, stekte bananer og sesamfrø.
Nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter