Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Nøttepålegg
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 1
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
250 g Helios Hasselnøtter
4 ss kakao
4 ss Helios Kokosblomstsukker
1/8 ts salt
1/4 ts Helios Vaniljepulver
Sett stekeovnen på 200 grader.
Fordel hasselnøtter på et bakepapirkledd stekebrett og stek de i ovnen i 5 minutter.
Legg nøttene over på et kjøkkenhåndkle og bruk dette til å gni av mest mulig av det brune skallet.
Ha nøttene over i ei matmølle eller en kraftig blender og kjør til du har skinnende glatt hasselnøttsmør.
De første minuttene må du stoppe maskina og bruke en slikkepott for å skrape massen ned fra kanten.
Etterhvert som massen holder seg nede kan den bare gå uten at du gjør noe.
Tilsett kakao, sukker, salt og vaniljepulver og kjør sammen til alt er blanda.
Hell over på tett glass og oppbevar i romtemperatur.
Ingredienser
250 g Helios Hasselnøtter
4 ss kakao
4 ss Helios Kokosblomstsukker
1/8 ts salt
1/4 ts Helios Vaniljepulver
Instruksjoner
Sett stekeovnen på 200 grader.
Fordel hasselnøtter på et bakepapirkledd stekebrett og stek de i ovnen i 5 minutter.
Legg nøttene over på et kjøkkenhåndkle og bruk dette til å gni av mest mulig av det brune skallet.
Ha nøttene over i ei matmølle eller en kraftig blender og kjør til du har skinnende glatt hasselnøttsmør.
De første minuttene må du stoppe maskina og bruke en slikkepott for å skrape massen ned fra kanten.
Etterhvert som massen holder seg nede kan den bare gå uten at du gjør noe.
Tilsett kakao, sukker, salt og vaniljepulver og kjør sammen til alt er blanda.
Hell over på tett glass og oppbevar i romtemperatur.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Hasselnøttsmør Naturell
250 g
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent