Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Omelett med kokosmelk
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
En deilig og frisk omelett med kokosmelk for å gjøre den ekstra mettende
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 egg
1 dl Helios Kokosmelk
1 ss smør
1 håndfull baby spinat
1 håndfull fetaost, smuldret
Vårløk til topping
Forvarm ovnen til 220 grader
Pisk sammen egg, melk og krydre med salt og pepper.
Smelt smør i en panne ( som tåler ovn)
Tilsett spinat og la den falle sammen før du tilsetter eggblandingen.
Rør forsiktig i pannen før du lar det sette seg.
Dryss over fetaost og sett i ovnen. Stek i 2-4 minutter til fetaosten er smeltet og omeletten er lett gyllen.
Topp med vårløk og nyt.
Ingredienser
4 egg
1 dl Helios Kokosmelk
1 ss smør
1 håndfull baby spinat
1 håndfull fetaost, smuldret
Vårløk til topping
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 220 grader
Pisk sammen egg, melk og krydre med salt og pepper.
Smelt smør i en panne ( som tåler ovn)
Tilsett spinat og la den falle sammen før du tilsetter eggblandingen.
Rør forsiktig i pannen før du lar det sette seg.
Dryss over fetaost og sett i ovnen. Stek i 2-4 minutter til fetaosten er smeltet og omeletten er lett gyllen.
Topp med vårløk og nyt.
Relaterte produkter
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent