Omelett med kokosmelk

Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
En deilig og frisk omelett med kokosmelk for å gjøre den ekstra mettende
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

4 egg
1 dl Helios Kokosmelk
1 ss smør
1 håndfull baby spinat
1 håndfull fetaost, smuldret
Vårløk til topping

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 220 grader
Pisk sammen egg, melk og krydre med salt og pepper.
Smelt smør i en panne ( som tåler ovn)
Tilsett spinat og la den falle sammen før du tilsetter eggblandingen.
Rør forsiktig i pannen før du lar det sette seg.
Dryss over fetaost og sett i ovnen. Stek i 2-4 minutter til fetaosten er smeltet og omeletten er lett gyllen.
Topp med vårløk og nyt.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter