We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Omelett med kokosmelk
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
En deilig og frisk omelett med kokosmelk for å gjøre den ekstra mettende
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
4 egg
1 dl Helios Kokosmelk
1 ss smør
1 håndfull baby spinat
1 håndfull fetaost, smuldret
Vårløk til topping
Forvarm ovnen til 220 grader
Pisk sammen egg, melk og krydre med salt og pepper.
Smelt smør i en panne ( som tåler ovn)
Tilsett spinat og la den falle sammen før du tilsetter eggblandingen.
Rør forsiktig i pannen før du lar det sette seg.
Dryss over fetaost og sett i ovnen. Stek i 2-4 minutter til fetaosten er smeltet og omeletten er lett gyllen.
Topp med vårløk og nyt.
Ingredienser
4 egg
1 dl Helios Kokosmelk
1 ss smør
1 håndfull baby spinat
1 håndfull fetaost, smuldret
Vårløk til topping
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 220 grader
Pisk sammen egg, melk og krydre med salt og pepper.
Smelt smør i en panne ( som tåler ovn)
Tilsett spinat og la den falle sammen før du tilsetter eggblandingen.
Rør forsiktig i pannen før du lar det sette seg.
Dryss over fetaost og sett i ovnen. Stek i 2-4 minutter til fetaosten er smeltet og omeletten er lett gyllen.