Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Quinoalapper
Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner:
Superluftige lapper som smelter i munnen på både barn og voksne! Fulle av energi og smak.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
1/2 most økologisk banan
1 dl ferdigkokt Helios Quinoa (ca. 1/2 dl rå)
1/2 ts Helios Vaniljepulver
2 ts Helios Bakepulver
4 toppede ss Helios Speltmel, sammalt
2 ss Helios Knuste Linfrø
1 dryss Helios Ceylon kanel
1/2 dl økologisk melk
2 ss kesam/yoghurt
Kok quinoa som anvist på pakke.
Avkjøl litt i kjøleskap.
Mos quinoa med banan og rør inn resten.
Svell 5-10 minutter.
Stek i stekepanne til de er gyldne på begge sider.
Ingredienser
1/2 most økologisk banan
1 dl ferdigkokt Helios Quinoa (ca. 1/2 dl rå)
1/2 ts Helios Vaniljepulver
2 ts Helios Bakepulver
4 toppede ss Helios Speltmel, sammalt
2 ss Helios Knuste Linfrø
1 dryss Helios Ceylon kanel
1/2 dl økologisk melk
2 ss kesam/yoghurt
Instruksjoner
Kok quinoa som anvist på pakke.
Avkjøl litt i kjøleskap.
Mos quinoa med banan og rør inn resten.
Svell 5-10 minutter.
Stek i stekepanne til de er gyldne på begge sider.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent