Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Quinoalapper med tranebær
Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner: 20
Luftige lapper med karamellisert tranebær.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
2 økologiske egg
1 dl mandelmelk
75 g Helios Quinoamel
1 ts Helios Bakepulver
1/2 økologisk banan, most
1 ts Helios Vaniljepulver
1 neve økologisk tranebær
Rør sammen egg og væske.
Tilsett most banan og det tørre litt etter litt mens du rører.
Svell 30 min og stek lapper i panne.
Legg tranebær på lappene før du snur de og steker de ferdig.
Ingredienser
2 økologiske egg
1 dl mandelmelk
75 g Helios Quinoamel
1 ts Helios Bakepulver
1/2 økologisk banan, most
1 ts Helios Vaniljepulver
1 neve økologisk tranebær
Instruksjoner
Rør sammen egg og væske.
Tilsett most banan og det tørre litt etter litt mens du rører.
Svell 30 min og stek lapper i panne.
Legg tranebær på lappene før du snur de og steker de ferdig.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Scones
Speltbagels
Heliosbrød
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent