We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Rabarbra og jordbær syltetøy med lønnesirup og kardemomme

Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner:
Rabarbra og jordbær er en god kombinasjon, og med en liten klype kardemomme blir det utrolig godt! Lønnesirup gir en naturlig sødme.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

200 g rabarbra, i terninger
50 g jordbær
100 g Helios Lønnesirup
2 ss sitron, saften av
1 klype salt
1/2 ts Helios Kardemomme

Instruksjoner

Rabarbra deles i terninger og jordbær deles i to.
Finn frem en middels stor kjele og tilsett rabarbra og jordbær sammen med lønnesirup, sitron og salt. Kok opp og la det koke i ett par minutter.
Skru ned varmen og la det tre i ca. 30 minutter, rør underveis.
Ta vekk av platen og rør inn kardemomme, la det avkjøles mer før du smaksetter med mer kardemomme etter egen smak.
Hell over på lufttette glass og oppbevar i kjøleskapet opp til 2 uker.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter