Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sjokoladepålegg med mandelsmør
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner:
Hjemmelaget sjokoladepålegg med mandelsmør er supergodt og veldig enkelt å lage. I tillegg er det en kjempefin gave du kan gi til noen du er glad i.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
200 g Helios Mandelsmør
200 g sjokolade, mørk
1 ss Helios Kokosolje
2 klyper havsalt
Tilsett alle ingrediensene i en bolle.
Sett over ett vannbad og bland sammen massen til sjokoladen har smeltet.
Når du har en jevn masse tar du den av og heller over på glass.
Nyt på brødskiven, pannekakene eller på nystekte rundstykker.
Ingredienser
200 g Helios Mandelsmør
200 g sjokolade, mørk
1 ss Helios Kokosolje
2 klyper havsalt
Instruksjoner
Tilsett alle ingrediensene i en bolle.
Sett over ett vannbad og bland sammen massen til sjokoladen har smeltet.
Når du har en jevn masse tar du den av og heller over på glass.
Nyt på brødskiven, pannekakene eller på nystekte rundstykker.
Relaterte produkter
Helios Mandelsmør Lyst
250 g
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent