Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Speltbagels
Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 16
Deilige sunne bagels som smaker deilig og frisker opp en hver lunsj eller helge-frokost.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl økologisk kruskakli
6 dl Helios Spelt hvetemel
1 klp Helios Himalayasalt
25g gjær
1 ss Helios Lønnesirup
1 ss Helios Kokosolje
Ca. 2-3 dl lunkent vann
Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn lunket vann.
Kna deigen litt før du setter den til heving ca. 45min
Rull ut en pølse og del i ca. 16 emner.
Trill de ut som boller og lag hull i de.
Etterhev til dobbel størrelse og stek på 250grader i ca. 5-7min!
Ingredienser
2 dl økologisk kruskakli
6 dl Helios Spelt hvetemel
1 klp Helios Himalayasalt
25g gjær
1 ss Helios Lønnesirup
1 ss Helios Kokosolje
Ca. 2-3 dl lunkent vann
Instruksjoner
Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn lunket vann.
Kna deigen litt før du setter den til heving ca. 45min
Rull ut en pølse og del i ca. 16 emner.
Trill de ut som boller og lag hull i de.
Etterhev til dobbel størrelse og stek på 250grader i ca. 5-7min!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Heliosbrød
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent