We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Tropisk granola

Frokost & Mellommåltid
Antall porsjoner: 6
En deilig, tropisk granola søtet med frukt, dadler og lønnesirup. Perfekt som topping på chiapuddingen eller smoothie bowlen.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2,5 dl Helios Havregryn
1,5 dl Helios Mandler, groft hakkede
6-8 Helios Dadler, finhakket
0,75 dl vann
4 ss Helios Mandelsmør
4 ss Helios Urtekram Lønnesirup
1,5 ss Helios Kokosolje
2 pasjonsfrukter (fruktkjøttet)
0,75 dl Helios Tørket Mango, hakket
1 dl Helios Kokosflak

Instruksjoner

Varm ovnen til ca. 150. grader Dekk en bakeplate med bakepapir.
Bland havregryn og mandler i en stor bolle.
Ta frem en liten stekepanne og hell i mandelsmør, kokosolje, lønnesirup, vann og dadler.
Varm på middels varme og rør rundt slik at alt blander seg skikkelig.
Når det har blitt ordentlig varmt heller du i havregrynet og mandlene og rører til det er ordentlig blandet.
Ta ut fruktkjøttet fra pasjonsfruktene og bland sammen med resten.
Hell ut granolamiksen på den dekkede bakeplaten i et jevnt lag og stek i 30 minutter, eller til det er gyllebrynt og ristet. Rør gjerne om nå og da.
Tilsett kokosflak og tørket mango, og la granolaen avkjøles.
Du kan oppbevare granolaen i en lufttett beholder i opptil 3 uker.

Lignende oppskrifter