Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Urtebaguetter
Frokost & Mellommåltid
60 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
8,5 dl Helios Siktet hvete
3,5 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
100 g revet ost
1 ts Helios Rosmarin
1 ts Helios Timian
1 ss maldonsalt
Løs opp gjæren i vann og olje og bland det sammen med hvetemel og salt.
Elt godt og la deigen heve til dobbelt størrelse.
Elt lett og trill ut to lange pølser.
Kjevle pølsene flate og strø over rosmarin, timian, maldonsalt og ost på halve baguetten (hele lengderetningen, halve bredden).
Trill sammen til ei pølse fra krydret side til ukrydret.
Klem litt på skjøtene for å unngå at mye ost renner ut under steking.
Tvinn hver og en baguett lett og dryss litt mel over.
La bagettene etterheve på et lunt sted i omtrent 30 minutter.
Stek baguettene midt i ovnen, over- og undervarme, på 225 °C i 20-25 minutter.
Ingredienser
8,5 dl Helios Siktet hvete
3,5 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
100 g revet ost
1 ts Helios Rosmarin
1 ts Helios Timian
1 ss maldonsalt
Instruksjoner
Løs opp gjæren i vann og olje og bland det sammen med hvetemel og salt.
Elt godt og la deigen heve til dobbelt størrelse.
Elt lett og trill ut to lange pølser.
Kjevle pølsene flate og strø over rosmarin, timian, maldonsalt og ost på halve baguetten (hele lengderetningen, halve bredden).
Trill sammen til ei pølse fra krydret side til ukrydret.
Klem litt på skjøtene for å unngå at mye ost renner ut under steking.
Tvinn hver og en baguett lett og dryss litt mel over.
La bagettene etterheve på et lunt sted i omtrent 30 minutter.
Stek baguettene midt i ovnen, over- og undervarme, på 225 °C i 20-25 minutter.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Rosmarin
18 g
Helios Timian
10 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent